2 januari 2014

Höll faktiskt på att skriva 2013 i rubriken, måste börja vänja mig hahah.

Jag firade det nya året med mina kära vänner med lekar & pingis. Kanske inte låter så kul men jag har alltid grymt roligt med mina kompisar så det spelar ingen roll vad vi gör! Vid 12-slaget gick vi till några grannar och sköt raketer samt tände tomtebloss. 
 
Mina "nyårslöften" är:
Börja fotografera mer, har ju faktiskt en bra kamera och Photoshop på datorn så jag kan enkelt redigera bilder.
 
Försöka komma igång med bloggen, jag kan satsa på 1 inlägg om dagen men det kommer nog bli svårt. Personligen gillar jag inlägg med bilder men just har jag inga alls hahah.
 
Komma igång med skolarbeten i god tid, hahah kan ju alltid försöka men kommer nog bli svårt.
 
Göra saker som jag vanligtvis inte skulle gjort, har inga exempel just nu men vill inte vara rädd att göra något lite extra spännande.
 
Lära känna fler personer, älskar verkligen de vänner jag har men det är alltid roligt att lära känna nytt folk med andra personligheter.
 
Blir mer säker på mig själv, det är inte så att jag inte är säker men jag menar kanske lite mer att jag ska tro på mig själv - att jag faktiskt KAN om jag bara lägger manken till!
 
Så dessa är mina förhoppningar för i år. Jag ville inte ha standardslöftet "Träna blablabla" för jag är verkligen ingen träningsmänniska. Visst, jag kan gå ut och gå men gymma är inte min grej, hahah. Man får väl hoppas att jag kan komma någonvart med bloggen så jag inte bara lämnar den för att damma.
 
Jag hoppas verkligen att 2014 kommer vara ett grymt år. Är väldigt taggad men samtidigt nervös eftersom till hösten börjar jag gymnasiet och jag vet inte riktigt till vilka skolor jag ska söka. Vi får se!
 
Kramkram