åhh hahaha

Igår videochattade jag med Annie och det var hur kul som helst. Vi kollade igenom hennes gamla inlägg och ett var när hon höll på och dansade till Justin Bieber, haha så himla söt!
Så jag tänkte bara gå igenom hur jag och Annie lärde känna varandra, mest för att kunna komma ihåg själv hahah.
 
Jag gick in på Clara Henry's blogg, som alla andra dagar, och då såg jag att hon hade bloggat om två tjejer som gjorde som en 'dans-cover' på hennes Dansa GBG och då kände jag väl att jag behövde se den. Så, jag såg den och den är asbraaa - önskar jag också kunde dansa - och då hade hon länkat sin blogg! Började läsa den och kollade även in hennes twitter. Typ några dagar efter jag hittade hennes blogg twittrade hon och frågade om någon ville börja snapchata och så började vi helt enkelt snapchata, haha. 
 
Det var iaf grymt kul och en riktigt härlig söndagskväll!
 

Pll ❤️

Inatt sänds ju Pretty Little Liars igen. ÄNTLIGEN! Så vi borde kunna se det på swefilmer imorgon! Jag hoppas på en dunderbra start och att spänningen håller i sig! Aaahhh. Sitter och kollar på Halv åtta hos mig nu och dricker kaffe, så myyyzigt!

hahah sämst

Jag är inte alls duktig på det här, stackars er som faktiskt går in på den här bloggen varje dag. Ber så hemskt mycket om ursäkt och jag har inget att säga till mitt försvar, tyvärr.

Har inte ens lagt över bilderna på datorn än, sitter mest bara med chromebooken nu. Jag har knappt rört min egna dator sedan vi fick chromebooks från skolan. 

Idag hade vi iallafall studiedag, så har suttit i pyjamas hela dagen och pluggat äckelspanska eftersom vi har prov nästa torsdag. Det bästa med spanskan är att vi ska åka till Barcelona i vår, åhhhhh!
Just nu tar jag en paus från spanskan och kollar lite Suits, älskar Mike och Harvey - mest Mike. ;)

Ska försöka bli lite aktivare, haha men vi får se hur det går!
Kramkram!

chromebook

Sitter just nu vid min nya, fina dator! Idag fick min klass våra chromebooks, har varit så taggad och äntligen har jag den! :D Kommer lägga upp bilderna snart, men måste redigera de på min vanliga dator. :)

kramkram

bullbak & the vampire diaries

Idag är det kanelbullens dag, wihoo! Efter skolan bakade mamma och jag bullar - vi gjorde vanliga kanelbullar och sedan några med en liten twist på.. Kanelbullar med marsánsås i! Klicka här för recept till dessa godingar! Bullarna var verkligen supergoda, i love my kanelbullar! 

Det var inte bara kanelbullens dag utan även TVD daaaag! Eller igår, egentligen men eftersom vi bor i Sverige och sover på natten så blir fredagar vampyrdagar. Jag är sååå glad över att The Vampire Diaires ÄNTLIGEN har börjat igen och säsongspremiären var grym! Nu är det bara Pretty Little Liars som jag väntar på! - och en serie som heter Under the Dome, men den kommer typ inte ut förrns 2014. :( 

Nu är det äntligen helg iallafall, som man har längtat! Kommer nog inte göra något speciellt, mest bara chilla & göra spanskaläxa, yaaay. Hoppas ni får en mer äventyrsrik helg än vad jag kommer få, haha!
 

tråkig dag

Hahahah, astråkig dag idag. Hade inga roligare lektioner - förutom idrott men vi gjorde inget roligt på det. :( 

Men imorrn blire andra bullar! Först har vi slöjd - jag har syslöjd, gör en ful kjol hahah. Efter det har vi engelska + so, sedan en lunch på typ 1,5 timme och vi slutar med lite matte. Så jag kommer dra hem vid tjugo i 2, schweeeet (sweet, asså skönt haha) Älskar fredagar & helggg! :D

Just nu sitter jag och kollar på Dallas, har ni inte sett det måste ni börja kolla! seriöst. LOVE IT. 

Nä, ska fortsätta kolla nu! Ber om ursäkt för att det inte är någon bild, men har inga bra på mobilen, sorryyy! :( - hittade en bild ändå, från weheartit. drömhåååååår

Kramkram!

good hairday

 
Hade en superbra hårdag idag! Sov med flätor och jag älskar hur mina lockar blir då! Har lockigt annars också men de är mer stora, vågigt liksom. Tog några snabba bilder efter jag kom hem från skolan, ljuset var inte den bästa så fick redigera liiiiitee. Nu får ni ju se lite av min personlighet också. ;
 
På måndag eller tisdag ska min klass få våra skoldatorer! LÄNGTAR. Vi är den enda klassen på hela skolan som får datorer, de andra får iPads. tihihi. vi är bäst, that's why. Chromebooks är det vad vi ska få, 11'6" - låter bra! Har känt lite på den på MediaMarkt och när jag kollat på 'unboxing'-videos har den sett bra ut! CAN'T WAIITTTTTT. Ska bli så himla skönt att kunna ha en dator att skriva på istället för papper! :D
 

skies are crying

Älskar låten Skyscraper, Demi Lovato är så braaa!
 
Dessa tog jag när jag och en kompis skulle dra ut och fota. Dock hann det bli väldigt mörkt så fick inte några bra bilder. Jag tycker nog att de här blev som bäst, vet att de är väldigt mörka men bestämde mig nu för lägga fokusen på himlen! :)
 

i see you

 
Hade lite tråkigt när jag kom hem så fotade några bilder och snabbredigerade de sedan. Ändrade bara lite i kurvorna och la på lite ljus, inge mer. :)